Виставка закордонної та казахстанської нерухомості

Відвідувачі «United Property Expo 2022» зможуть отримати найкращі пропозиції щодо інвестицій у нерухомість від компаній з Казахстану, Туреччини, Таїланду, Кіпру, Португалії, Грузії, Іспанії, Італії, Об'єднаних Арабських Еміратів, Північного Кіпру та ін. Серед учасників виставки – найбільші гравці ринку нерухомості: міжнародні платформи нерухомості Realting.com, Homsters.kz, агентство Hayat Estate, компанії Topcu Group, Yekta Homes, Portugal найбільша турецька будівельна компанія Kurt Safir Construction та багато інших.

На виставці також заплановано насичену ділову програму. У ній візьмуть участь спікери з усього світу: інвестори, девелопери, аналітики та економісти. Відвідувачі "United Property Expo 2022" дізнаються останню інформацію про стан ринку нерухомості та прогнози його розвитку на найближчі кілька років. Крім цього, всі відвідувачі «United Property Expo 2022» зможуть завести нові знайомства, придбати бізнес-партнерів та ознайомитися з 10 тисячами об'єктів нерухомості в одному місці.

Виставка проходитиме за адресою: вул. Тимірязєва, 42, Алмати, Казахстан. Запрошуємо всіх гостей до виставкового центру “Атакент-Експо” 24 та 25 червня 2022 року!