Portal NadjiDom više od 12 godina oglašava nekretnine u regionu

“Početna tačka svakog uspeha je želja”, rekao je sada već davno američki pisac Napoleon Hil. Baš tu želju imali su Nikola Okiljević i Danijel Stefanović kada su 2009. razmišljali o tome kakav biznis bi mogli da pokrenu u Srbiji, a koji će ih istovremeno zadržati u zemlji. Godinu dana kasnije iz želje je nastala ideja o pokretanju portala za oglašavanje nekretnina i NadjiDom.com je korisnicima na internet nebu otvorio svoja vrata.


Dvanaest godina kasnije NadjiDom.com pomerio se značajno sa te početne tačke i danas predstavlja jedan od vodećih portala za nekretnine.


Tim NadjiDom.com trenutno čini devetoro ljudi koji uz puno energije, truda i znanja rade na tome da korisnicima na svaki način olakšaju prodaju, izdavanje i pronalazak odgovarajuće nekretnine.


- Naš fokus i u godinama koje dolaze, biće kao i do sada na korisnicima i povratnim informacijama koje dobijamo od njih. Ostajemo posvećeni maksimalnom olakšavanju konverzacije između oglašivača i potrošača, temeljnoj analitici i prikazu relevantnih informacija sa tržišta na kojem svi zajedno poslujemo. Nastavljamo da pratimo trendove, kako na domaćem tako i na globalnom nivou - ističe urednica portala NadjiDom.com Marija Grahovac.

Pored Srbije, portal NadjiDom.com oglašava nekretnine i iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Oglas na portalu možete postaviti kao fizičko lice, agencija za nekretnine ili investitor.


Osim portala, ekipa NadjiDom.com stoji i iza programa za nekretnine - Relper. Reč je o specijalizovanom softverskom rešenju namenjenom agencijama za nekretnine. Relper je nastao saradnjom profesionalaca iz oblasti nekretnina i softverskog razvoja.

Sa jednog mesta, na par klikova, omogućena je povezanost sa vodećim portalima u regionu, ali i sa agencijskim sajtom. I ono što je najvažnije, i dalje smo u direktnoj i intenzivnoj komunikaciji sa agencijama kako bi zajedno razvijali funkcionalnosti u skladu sa vašim potrebama i vašom najboljom praksom. Prema tome, spremite se, biće još noviteta i nekih novih verzija - najavila je Grahovac buduće poslovne poduhvate.